null

Reparatie- en isolatiemateriaal

Reparatie- en isolatiemateriaal

Reparatie- en isolatiemateriaal

Wanneer u gebruik maakt van een pellet- of houtkachel zult u met regelmaat onderhoud moeten uitvoeren aan uw systeem om de werking optimaal te houden. Dit kan betekenen dat u te maken krijgt met een periodieke schoonmaakbeurt, het repareren van afdichtingsmateriaal, onderhoud aan het rookkanaal en isolatie of een cosmetische oppepper. Hoe dan ook bent u bij Heating World aan het juiste adres voor de beste artikelen voor onderhoud, isolatie en reparatie.

Ons aanbod reparatie- en isolatiemateriaal

Heating World heeft een ruim aanbod aan artikelen voor reparatie en isolatie. Zo vindt u in de webshop de mogelijkheid om uw haard te kunnen reinigen, of om uw kachel te voorzien van een likje verf. Daarnaast vindt u ook de mogelijkheid om uw kachel te voorzien van kachelpoets, zodat de kachel weer fris oogt. In het geval van steviger onderhoud vindt u mogelijkheden tot het verbeteren of vervangen van het isolatiemateriaal.

Ook heeft u de mogelijkheid om de afdichting van uw kachel aan te pakken met brandwerende kit en kachelkoord of vilt. Voor wanneer u onderhoud wilt plegen aan een bestaand gemetseld rookkanaal heeft de webshop ook voor u een oplossing.
Lees verder . . .

Toepassingen van ons reparatie- en isolatiemateriaal

We lichten kort toe welk product voor welke situatie geschikt is:

  • Haardglas-reiniger: deze speciale spons gebruikt u wanneer u het ruitje van uw kachel of haard krasvrij en snel wilt schoonmaken, zonder gebruik van extra reinigingsmiddelen.
  • Hittebestendige kit: omdat deze speciale vuurvaste siliconenkit niet barst of krimpt zorgt het voor een stabiele en langdurige afdichting van uw kachel of rookkanalen.
  • Hittebestendige verf: met hittebestendige verf kunt u snel cosmetische oneffenheden wegwerken die door gebruik van uw kachel kunnen optreden.
  • Isolatiemateriaal: isolatiemateriaal kan worden ingezet wanneer u gebruik maakt van een dubbelwandig rookkanaal. Daarnaast zijn er isolatiedekens beschikbaar voor de bescherming van brandbare materialen die te dicht in de buurt zijn van een hittebron. Perlite korrels zijn beschikbaar voor het isoleren van de zij- en achterkant van open haarden of een flexibel rookkanaal in de schoorsteen af te storten.
  • Kachelpoets: met dit product kunt u haarden, haardplaten of vuurkorven weer glanzend krijgen.
  • Kachelkoord en vilt: om er voor te zorgen dat de naden en kanalen van uw kachel goed worden afgedicht gebruikt u kachelkoord. Dit product kan ook worden gebruikt wanneer u de glasruit van uw kachel wilt repareren.
  • Vuurvast cement: dit product is geschikt om er voor te zorgen dat een schoorsteen waterdicht of wanneer u uw kachel of haard wilt repareren.

Heeft u hulp nodig bij het selecteren van het juiste reparatie- of isolatiemateriaal?

Heating World heeft een ruim assortiment voor reparatie en isolatiemateriaal, met oplossingen voor ieder probleem. Wanneer u er niet aan uit komt staat ons team voor u klaar om u te helpen bij het selecteren van de juiste producten.