null

Dubbelwandige rookkanalen 175 mm RVS

Dubbelwandige rookkanalen 175 mm RVS

Dubbelwandige rookkanalen 175 mm RVS

De dubbelwandige geïsoleerde rookkanalen van Heatingworld zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal. Ze bestaan uit 2 roestvrijstalen buizen met daartussen een minerale thermische isolatie. Een dubbelwandig rookkanaal is geschikt voor nieuwe installaties, zowel binnen als buiten.
Lees verder . . .

Een dubbelwandig rookkanaal installeren

Het kanaal is makkelijk te installeren dankzij de verschillende perfect passende onderdelen. Het rookkanaal is bestand tegen hoge temperaturen en geschikt voor alle brandstoffen. Standaard worden de elementen geleverd in een blinkende roestvrijstalen kleur. Om esthetische redenen kunnen de elementen ook gepoederlakt worden geleverd in de kleur zwart.

Dubbelwandig rookkanaal binnen en buitenshuis gebruiken

Binnen- en buitenbuis worden op hun plaats gehouden door een rotswol isolatie met een grote densiteit. Op die manier is er geen warmtegeleiding van binnen naar buitenbuis en werkt de isolatie optimaal. Met een binnenbuis in roestvrijstaal AISI-316L een buitenbuis in roestvrijstaal AISI-314L, en een isolatie van 25 mm is dit kanaal dan ook uitstekend geschikt voor het branden van alle brandstoffen zoals, gas, hout, kolen, mazout en pellets.

Door de hoge kwaliteit van ons rookkanaal geven wij een garantie van 25 jaar

De klembanden zitten bij de materialen inbegrepen!!