null

Dikwandige kachelpijp 200 mm zwart

Dikwandige kachelpijp 200 mm zwart

Dikwandige kachelpijp 200 mm zwart

Zwarte kachelpijp van dikwandig staal 200 mm

Verrijk uw kachel of haard met de beste dikwandige kachelpijpen van Heating World. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige dikwandige kachelpijpen die naadloos aansluiten op uw kachel, zonder dat u daarvoor de hoofdprijs betaalt. De kachelpijpen zijn vervaardigd uit duurzaam 2 mm dik staal en voorzien van een zwarte, hittebestendige coating. Lees hier verder hoe u kunt profiteren van deze dikwandige kachelpijp.
Lees verder . . .

De voordelen van een dikwandige zwarte kachelpijp 200 mm

Als verlengstuk van uw kachel biedt dit type pijp niet alleen praktische voordelen, maar ook een elegante uitstraling door de aantrekkelijke zwarte afwerking. Het hoge warmteafgevende vermogen van de enkelwandige pijp maakt het de beste keuze.

Belangrijk is om te weten dat u de dikwandige kachelpijp alleen kunt gebruiken voor zichtbare locaties. Voor locaties waar de pijp door een muur of plafond gaat, bent u voor de brandveiligheid verplicht om een dubbelwandig rookkanaal te installeren.

Bij Heating World vindt u de zwarte dikwandige kachelpijp om uw kachel of haard te verbinden met een dubbelwandig rookkanaal of bestaande schoorsteen. Zo voldoet u aan de brandveiligheidsvoorschriften en geniet u van de combinatie van stijl en functionaliteit.

Dikwandige kachelpijp geschikt voor een houtkachel

Door het gebruik van hoogwaardig staal en een brandwerende poedercoating is onze dikwandige kachelpijp geschikt voor een houtkachel, pelletkachel of andere soorten brandstoffen en gaan ze jarenlang mee.

Of u nu op zoek bent naar een kachelpijp voor uw houtkachel, gaskachel of open haard, wij hebben de beste oplossing voor u. Maak uw interieur compleet met onze hoogwaardige kachelpijpen en geniet van een warme en gezellige sfeer in uw woning.

Verloopstukken en bochten voor een dikwandige kachelpijp

Ontdek onze veelzijdige collectie met accessoires voor zwarte, dikwandige kachelpijpen bij Heating World. Of u nu een strakke richtingsverandering of een meer geleidelijke afwijking nodig heeft, wij hebben de zwarte dikwandige 200 mm bochten voor uw rookkanaal. Van verstelbare 45º bochten tot verstelbare bochten en T-stukken, wij bieden een ruime keuze aan hoogwaardige accessoires. Zelfs voor inspectie van uw rookkanaal hebben we de juiste oplossingen, zoals een bocht met deur. Bij aansluiting op een gemetselde schoorsteen kunt u ook gebruik maken van onze nisbus en rozet voor een veilige en mooie afwerking. Al onze accessoires zijn gemaakt van duurzaam en hittebestendig materiaal, waardoor u verzekerd bent van de beste kwaliteit en veiligheid.

Zwarte, dikwandige kachelpijp installeren

Bij Heating World vindt u alles wat u nodig heeft voor de naadloze aansluiting van uw dikwandige kachelpijp van 200 mm. Zorg ervoor dat u de pijp afwaterend monteert, waarbij de smallere kant van de pijp naar beneden wijst om condens in het rookkanaal te laten terechtkomen. Onze solide kachelpijp dient in de uitlaat van uw kachel te worden geplaatst, maar als deze niet past, hebben we overgangsstukken met condensringen om uw installatie te voltooien. En onthoud: de vermelde afmetingen hebben betrekking op de binnendiameter van de pijp, dus voeg altijd 4 mm toe aan de diameter van de pijp van 2 mm dik. Kies voor de hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid van onze dikwandige kachelpijpen voor een veilige en efficiënte aansluiting van uw kachel of haard.