null

Dubbelwandige rookkanalen 175 mm zwart

Dubbelwandige rookkanalen 175 mm zwart

Dubbelwandige rookkanalen 175 mm zwart

De dubbelwandige geïsoleerde rookkanalen van Convesa zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal. Ze bestaan uit 2 roestvrijstalen buizen met daartussen een minerale thermische isolatie. Een dubbelwandig rookkanaal zwart is geschikt voor nieuwe installaties, zowel binnen als buiten.
Lees verder . . .

Een dubbelwandig rookkanaal zwart installeren

Het kanaal is makkelijk te installeren dankzij de verschillende perfect passende onderdelen. Het rookkanaal is bestand tegen hoge temperaturen en geschikt voor alle brandstoffen. Standaard worden de elementen geleverd in een blinkende roestvrijstalen kleur. Om esthetische redenen kunnen de elementen ook gepoederlakt worden geleverd in de kleur zwart.

Uniek is de klemband die verwerkt is in de buitenwand van de buis.

Dubbelwandig rookkanaal zwart binnen en buitenshuis gebruiken

Binnen- en buitenbuis worden op hun plaats gehouden door een keramische isolatie met een grote densiteit van maar liefst 128 kg/M³ Op die manier is er geen warmtegeleiding van binnen naar buitenbuis en werkt de isolatie optimaal. Met een binnenbuis in roestvrijstaal AISI-316L een buitenbuis in roestvrijstaal AISI-314L, en een isolatie van 25 mm is dit kanaal dan ook uitstekend geschikt voor het branden van alle brandstoffen zoals, gas, hout, kolen, mazout en pellets.

Dit kanaal is gekeurd volgens de strengste normen waardoor u rekening dient te houden met slechts een minimale afstand tot brandbaar materiaal van 5 cm.

Door de hoge kwaliteit van ons rookkanaal geven wij een garantie van 25 jaar

De klembanden zitten bij de materialen inbegrepen!!