null

Montage van een veranda set

Montage van een veranda set

Montage van een veranda set

Wanneer u een kleine houtkachel of haard heeft in uw tuinhuis, blokhut, veranda, overkapping of aanbouw en deze wilt voorzien van een rookgasafvoer, dan kunt u één van onze veranda sets overwegen. Dit zijn eenvoudig te monteren rookkanalen die compleet zijn voorzien alle benodigde materialen voor uw haard of kachel. Voor de montage heeft u geen uitgebreide kennis nodig en wordt u geholpen door een meegeleverde instructie, waardoor de installatie snel en eenvoudig verloopt. Bij Heating World hebben we diverse soorten en maten veranda sets, waardoor u ruime keuze heeft voor uw persoonlijke situatie en voorkeur.

Eigenschappen van onze veranda sets

Heating World heeft een ruim aanbod aan veranda sets die kan worden opgedeeld in 2 soorten kwaliteiten. Ons eigen huismerk is voorzien van een goede kwaliteit RVS met neutrale afwerking. Deze sets leveren we met 10 jaar fabrieksgarantie. Daarnaast bieden we ook een premium veranda set aan, die voorzien is van een strak design en ook kan worden geleverd met een zwarte gepoedercoate afwerking. Met deze afwerking zijn de sets dan ook uiterst geschikt voor buitenshuis gebruik. De premium sets worden geleverd met een standaard fabrieksgarantie van maar liefst 25 jaar.

We bieden sets aan in diverse maten en maken onderscheid in platte en schuine daken. Voor het plaatsen van één van onze veranda sets maakt het geen verschil of uw dakbedekking is gemaakt van EPDM, polycarbonaat, dakpannen, metalen dakplaten, golfplaten of andere materialen. Wij bieden voor elk soort dakbedekking voor u een oplossing. Alle veranda sets van Heating World voldoen aan de gestelde eisen en normen met betrekking tot de brandveiligheid.

Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van een veranda set?

U heeft bij Heating World een ruime keuze aan veranda sets die altijd uit onze voorraad leverbaar zijn. Let bij uw keuze op welke set voor uw persoonlijke situatie het beste geschikt kan zijn, omdat er bij de bovengenoemde omstandigheden ook verschillende onderdelen van toepassing kunnen zijn.

Wanneer u hulp nodig heeft bij het uitzoeken van een veranda set, dan kunt u altijd terecht bij onze kundige specialisten. Met onze vak- en productkennis maken wij het voor u mogelijk om tot de juiste productkeuze te komen, door u te voorzien van alle relevante informatie. Neem bij vragen dus contact met ons op, zodat u snel van uw kachel of haard met mooie veranda set kunt genieten.