null

Kachel inclusief rookgasafvoer

Kachel inclusief rookgasafvoer

Kachel inclusief rookgasafvoer

Wij van Heatingworld doen er alles aan om zoveel mogelijk mee te denken met de klant en vooral om het zo eenvoudig mogelijk te maken voor u als klant. Dit is dan ook de voornaamste rede waarom wij deze complete sets zorgvuldig voor u hebben samengesteld en aanbieden.

De sets zijn namelijk voorzien van alle benodigde producten welke u nodig heeft om een kachel te installeren onder uw veranda, in een uitbouw of buitenhuis.

Uiteraard zijn er verschillende situaties, denk hierbij aan een ander type dak/dakbedekking bijvoorbeeld. Ook hier is over nagedacht en u kunt dan ook kiezen uit verschillende dak doorvoeren bij iedere set. De doorvoeren welke wij aanbieden zijn geschikt voor EPDM, Polycarbonaat, Metalen dakplaten, Golfplaten en meer. Indien u in uw situatie te maken heeft met een dak voorzien van dakpannen dan kunnen wij hierin ook de oplossing bieden. In dit geval adviseren wij u om contact op te nemen met onze klantenservice zodat men u hierin verder van dienst kan zijn, dit geldt uiteraard ook voor al uw andere vragen.