null

Kachelbuis regenkap diameter 150 mm enkelwandig roestvast staal

Schrijf een recensie
SKU:
EWK-150-012
  • Kachelbuis regenkap diameter 150 mm enkelwandig roestvast staal
  • Geometrische tekening - Kachelbuis regenkap diameter 150 mm enkelwandig roestvast staal
Inclusief BTW €44.25

Advies nodig?
085-7326809

Banner Veilig Betalen
Alles op voorraad
T600 Gekeurde rookkanalen
25 Jaar garantie
Veilig Betalen
De Scherpste Prijzen
Vaak samen gekocht:

Beschrijving

Kachelbuis regenkap Ø 150mm EW rvs - Omschrijving

De roestvast stalen kachelbuizen zijn geproduceerd uit roestvast staal in een glanzende kleur.
Deze buizen kunt u direct aansluiten op de kachel of haard. en verbinden met een dubbelwandig kanaal of de bestaande schoorsteen.

Kachelbuis regenkap Ø 150mm EW rvs - Specificaties

- Materiaal: roestvast staal AISI 316
- Dikte 0.5 mm
- Kleur: zilver glanzend
- Binnendiameter:150 mm
- Mof en spie systeem
- Speciaal voor zichtmontage
- Geschikt voor renovatie en nieuwbouw
- Aansluitbaar op Convesa dubbelwandig rookkanaal

Wettelijke keuringsnorm

De productlijn roestvast stalen kachelbuis is gekeurd volgens EN 1856 -2
CE Classification EN 1856-2 T600 – N1 – V2 – L50060 – G100
Het rookkanaal voldoet hiermee aan de normen welke verplicht zijn voor de Nederlandse. Belgische. Franse en Duitse markt.
Certificaat EN 1856 - 2 (EG-Certificaat)

Altijd uit voorraad leverbaar.

 

Bekijk allesSluiten

0 Beoordelingen

Bekijk allesSluiten

Veelgestelde vragen over Kachelbuis regenkap Ø 150 mm enkelwandig roestvast staal:

Wat doet een RVS regenkap 150 mm?

De RVS regenkap van 150 mm biedt uitstekende bescherming voor uw lucht- of rookkanaal tegen regen. Dankzij de unieke ronde vorm wordt uw ventilatiekanaal optimaal afgeschermd. De ingenieuze vormgeving van de regenkap voorkomt effectief dat regenwater of sneeuw het kanaal binnendringt, waardoor het als een preventieve maatregel fungeert. Investeer in een regenkap en geniet van een zorgeloze ventilatie zonder vochtschade in uw rookkanaal.

Wat zijn de eigenschappen van een rvs regenkap?

De RVS regenkap is gemaakt van AISI 316 roestvast staal, een materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en roestbestendigheid. RVS biedt een hogere duurzaamheid in vergelijking met een gegalvaniseerde regenkap. Dankzij de speciale oxidelaag op de RVS regenkap wordt een beschermende barrière gevormd, waardoor roestvorming geen kans krijgt. Dit zorgt ervoor dat u een lange tijd van uw investering kunt genieten.

Is een regenkap van 150 mm geschikt voor mijn rookkanaal?

De 150 mm RVS regenkap is een goede keuze voor zowel bestaande als nieuwe aan te leggen rookgasafvoeren>. Let op: het is belangrijk om de juiste maat regenkap te selecteren. Deze specifieke kap is exclusief ontworpen voor rookkanalen met een doorsnede van 150 mm, de binnenmaat van deze kap.

Geen zorgen als uw rookkanaal een andere diameter heeft, want bij Heating World hebben we u gedekt met een breed scala aan alternatieven. Ons assortiment omvat RVS regenkappen in de maten 125> en 200> mm, zodat u altijd een oplossing vindt voor uw situatie.

Wanneer u meer zoekt dan enkel bescherming tegen regen en sneeuw, heeft Heating World een uitgebreid assortiment van trekkappen en schoorsteenkappen voor een passende oplossing. Zo is er een dubbel geïsoleerde trekkap met vonkenvanger voor extra veiligheid tegen hitte en vonken. Daarnaast zijn er aluminium kraaienkappen>, ontworpen om vogelnesten in uw schoorsteen te voorkomen. Dankzij de kleine openingen blijven vogels buiten en ontsnappen rookgassen moeiteloos. Met de roterende schoorsteenkappen, zoals spinners, beschikt u over een schoorsteenkap die vogels weren en de ventilatie van rookgassen verbeteren door terugslag van wind te minimaliseren.

Hoe monteer ik de regenkap?

Transformeer uw rookkanaal met gemak dankzij de eenvoudige montage van onze regenkap. Met de juiste gereedschappen binnen handbereik, kunt u deze klus zelf klaren. Veiligheid staat voorop: u zult het dak moeten betreden, dus zorg voor een stabiele ladder om veilig bij de schoorsteen of het rookkanaal te komen.

Het plaatsen van de regenkap is eenvoudig. Schuif de kap simpelweg over het rookkanaal of de schoorsteen. Door het mof- en spie systeem past de kap naadloos over het uiteinde van het rookkanaal. De brede rand zorgt voor een stevige bevestiging.